Business coaching

 

Primjenjuje se na različite oblasti – podrška pri razvijanju, promociji i unapređenju poslovanja, promjena karijere, komunikacija sa zaposlenima, organizacijskim promjenama te kreiranja efikasnog tima. Pružamo individualni (1:1) ili grupni coaching (za organizacije).

Cilj je razvoj kompetentnije, efektivnije i produktivnije osobe. Klijenti su najčešće pojedinci koji smatraju da trebaju pomoć u razvoju svojih mogućnosti, voditelji timova te menadžeri koji su zaokupljeni poslom i nemaju vremena zaustaviti se i razmotriti širu sliku.

 

GESTALT COACHING ZA ORGANIZACIJE je visoko specijalizirana primjena psihoterapijskih, psiholoških i trenerskih vještina kojima je cilj unaprijeđenje organizacijskog razvoja i produktivnost. Gestalt coaching se provodi kroz više radionica gdje se na početku dijagnosticira stanje organizacije a zatim se polazi u ciljane intervencije u područjima koji se detektiraju kao najvažnija.

NOVO !!! RAZVOJ LEADERSKIH POTENCIJALA KROZ GESTALT COACHING !

 

Kreativno vođenje timova (radionice)

Cilj radionica: potaknuti suradnju, međusobno razumijevanje i toleranciju, definirati zajedničke timske vrijednosti i ciljeve te unaprijediti međusobnu komunikaciju.

Kad razmišljamo o vrijednostima ne mislimo na ekonomsku vrijednost i novčane benefite nego na organizacijske vrijednosti, temeljne vrijednosti koje su tradicionalne i obilježavaju nas kroz one vrijednosti koje smo usvojili još u svojim obiteljima. Razmišljamo o "soft skills" – vrijednostima ljudskog kapitala kao najdragocjenijem dijelu organizacije.

Nakon inicijalnih radionica – koje dijagnosticiraju stanje u organizaciji, mogući su susreti svih sudionika timskog procesa jednom mjesečno na poludnevnoj radionici (ili drugačije, ovisno o dogovoru), kako bi se pratio napredak, postignuće i usuglašavali daljnji timski ciljevi.

 
 
 

Mini Akademija NLP-a

Želite li promjeniti svoj sadašnji život? Čitali ste o NLP-u i zanima Vas što je i kako mijenja život mnogima? Želite saznati što čini razliku između uspješnog i neupješnog komunikatora, uspješnog i neupješnog menadžera, roditelja, partnera?

NLP se uspješno koristi u leadershipu, businessu, obrazovanju, savjetovanju i drugim područjima u kojima postoji interes za razvojem osobnih potencijala i postizanjem izvrsnosti.

Što je NLP ?

  • Neuro se odnosi na spoznaje o ljudskom mozgu i načinu na koji doživljavamo svijet oko sebe

  • Lingvističko se odnosi na znanja kako naša komunikacija utječe na nas i našu okolinu

  • Programiranje se odnosi na istraživanje i razumijevanje strategija kojima rjesavamo problem i izazove u životu; ponekad uspješno, ponekad ne.

  • Modeliranje u NLP-u naziv je za oponašanje učinkovitih strategija uspješnih ljudi. Često mislimo da uspješni ljudi posjeduju nešto što mi nemamo, i zato nismo poput njih. NLP istražuje načine i strategije koji oni koriste kao i načine kako da sami postanemo uspješni.

Iz NLP-a učimo da za jedan problem postoji uvijek više rješenja, ovisno o tome što želimo postići. Učimo kako postavljati konkretne, dostižne i mjerljive ciljeve koji su inspirativni i koji mijenjaju naš život. NLP Vam omogućava naučiti kako živjeti punim plućima, postaviti i ostvariti željene ciljeve i poboljšati odnose s ljudima oko sebe.

 
 
 

Što ćete naučiti?

  • što je NLP i kako znanja iskoristiti u svakodnevnom funkcioniranju

  • što čini razliku uspješnih i neuspješnih ljudi

  • kako iskoristiti svoje resurse za ostvarivanje životnih ciljeva

  • tehnike za postavljanje vrhunskih osobnih ciljeva

  • kako unaprijediti komunikaciju i suradnju s ljudima i kako utjecati na njih

  • stječete certifikat o završenom programu (priznaje se u slučaju nastavka edukacije)

Kada?

Dva ili tri radna dana (svaki po 8 sati).

Gdje?

U Vašoj organizaciji ili kao team building na lokaciji koju odredite.