O nama

 

Strast prema osobnom razvoju, široko znanje i dugogodišnje iskustvo omogućuju nam cjelovit pristup savjetovanju.

 

Mr. sc. Darko Sambol

MBA, prof. psihologije, Business coach, organizacijski konzultant

Rođen 1971. g. u Zadru. Stručnjak je za razvoj osobne izvrsnosti i upravljanje ljudskim resursima kroz individualni i grupni coaching. Educiran iz kognitivno-bihevioralne psihoterapije, grupne analize, osnova sistemskih konstelacija te je licencirani NLP Coach i NLP Master. Završio je mnoge edukacije iz područja Leadershipa i srodnih područja. Diplomirao je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Rijeci, a magisterij ekonomskih znanosti (znanstvena grana menadžment i upravljanje) stječe na Fakultetu za turistički i hotelski menadžment u Opatiji. Prestižnu MBA titulu stječe na Cotrugli Business School u Zagrebu.

Posljednjih 20 godina uspješno povezuje znanja iz psihologije, menadžmenta i ona stečena na Cotrugli Business School. Stalno je zaposlen u svojstvu psihologa savjetnika u Gradu Rijeci, a kao freelencer radi s klijentima u Hrvatskoj i inozemstvu na području osobnog i profesionalnog razvoja. Završio je specijalističku edukaciju iz Organizacijskog Gestalt Coachinga u Beogradu (organizacijski konzultant) što predstavlja visoko specijaliziranu primjenu psihoterapijskih, psiholoških i trenerskih vještina kojima je cilj unaprjeđenje organizacijskog razvoja i produktivnosti.

Posebno se bavi "Work & Life Balance" temama i optimizacijom osobnih resursa koristeći soft skills metode. Kroz svoj rad razvija raznovrsne alate za pomoć i podršku pojedincima i timovima u različitim životnim i organizacijskim kontekstima kako bi pronašli i iskoristili svoje najbolje resurse.

Individualni coaching provodi u privatnoj ordinaciji u Rijeci.

Član je Hrvatske psihološke komore, Društva psihologa PGŽ-a, CBA Alumnia, Hrvatske udruge za coaching i aktivist Crvenog križa (do sada 100 puta darovao krv).

Neke od važnijih referenci su: Hrvatska pošta, Jadran Galenski laboratorij, Erste banka, Hrvatska Gospodarska Komora, Dječji vrtić "Rijeka", BI-Milk Makedonija, Obrtnička Komora, Narodno učilište Rijeka, LTH Metalni Lijev Benkovac, ...i dr.

LinkedIn profil

 

Dr. sc. Silvija Zec Sambol

dr.med, liječnik INTEGRATIVNE MEDICINE

Rođena je 1973. g. u Rijeci. Diplomirala, magistrirala i doktorirala na Medicinskom fakultetu u Rijeci – znanstvena grana interna medicina, klinički nutricionizam.

Područje njenog interesa je integrativna medicina koju započinje izučavati još u studenskim danima te želi učiniti kvalitetan spoj Istočne i Zapadne medicine. Školovani je homeopat Francuske homepatske škole. Izučava i završava kinesku Tuina masažu. Član je Hrvatskog društva za akupunkturu u Hrvatskom liječničkom zboru te u svom radu koristi medicinsku akupunkturu kao znanstveno dokazanu metodu liječenja.

Završila je edukaciju iz psihoanalize i velik broj treninga poslovnih vještina (prodajne, prezentacijske, komunikacijske). Nositelj je certificiranog Treninga trenera LPC akademije. Educirana je za NLP (neuro-lingvističko programiranje) Master practitioner-a. Bavi se prirodnim i cjelovitim tretmanom čovjeka. Piše znanstvene radove na temu kliničkog nutricionizma i sudjeluje na međunarodnim kongresima liječnika.

Čovjeku pristupa kao cjelovitom biću koristeći tehniku darkfield mikroskopiranja kojom određuje nutritivno stanje organizma iz žive kapi krvi. Područje njenog interesa je kvantna medicina i biorezonantna testiranja. Dugogodišnji je fitness trener u klubu Neo–Ritam, gdje uz tjelovježbu i zdravu prehranu podučava zainteresirane zdravim stilovima života. Deset godina radila je u farmaceutskoj industriji na menadžerskim pozicijama i kao trening menadžer, a prije toga kao asistent na medicinskom fakultetu.

Već nekoliko godina zaposlena u privatnoj kliničkoj praksi gdje svoja znanja objedinjuje u radu s pacijentima  i klijentima koji žele živjeti zdravo i energično. Cilj integrativnog pristupa u liječenju je educirati ljude u postizanju ravnoteže kroz prehranu, tjelovježbu i pozitivne misli i liječiti ne samo tijelo već duh i dušu.

LinkedIn profil