Health Coaching

 

ZDRAVSTVENI COACHING PRIMJENJUJEMO INDIVIDUALNO, GRUPNO ILI PO PRILAGODBI ZA ORGANIZACIJE. O SVEMU SE DOGOVARAMO NA INICIJALNOM SUSRETU KAKO BI VAŠ BENEFIT I VAŠE ZADOVOLJSTVO BILO NAJVEĆE, JER ZDRAVLJE JE NA PRVOM MJESTU!

 
 

Zdravstveni Coaching

Užurbani ili prebrzi tempo života ostavlja sve manje vremena za ono najvažanije – brigu o zdravlju.

Poslovni ljudi su među prvima na meti stresa, koji postaje problem suvremenog društva, ali i bolest 21. stoljeća. Pojam managerska bolest sve je prisutniji, a javlja se zbog psihičke preopterećenosti poslom – previše radnih zadatka i prevelika odgovornost na leđima poslovnjaka. Stalni umor, nezdrava prehrana, premalo sna i nedovoljno kretanje, samo su dio loših navika modernog čovjeka...

 

U 2019. god. u PONUDI “ ZDRAVSTVENI COACHING ZA ORGANIZACIJE” !


Kontakt

Dr. sc. Silvija Zec Sambol
DR.MED, LIJEČNIK integrativne medicine

Mobitel: +385 95 389 50 55


Adresa: Ulica Nikole Tesle 1, 1. kat, HR-51000 Rijeka

 

email: dr.zecss@yahoo.com

 
Javite se s povjerenjem !

Javite se s povjerenjem !

 
 

Koncept personalizirane medicine

Njezin je glavni cilj upoznati zdravog pojedinca s njegovim slabim točkama i pomoći mu da se zaštiti, kako bi ostao zdrav i živio što kvalitetnije i dulje. Ideja personalizirane medicine krenula je od činjenice da postoji interakcija između nas i naše okoline, a razvoj genetike omogućio nam je spoznaju da se naša biotransformacija, detoksikacijski kapaciteti, kao i sposobnost adaptacije na okolinu i osjetljivost na pojedine bolesti veoma razlikuju od osobe do osobe. Pravilnom prehranom održava se dobro zdravlje, zadovoljavaju se energetske potrebe, omogućuje se obavljanje fizičkog rada, a ne manje važan aspekt pravilne prehrane čine i njena organoleptička svojstva koja ju čine prihvatljivom i ukusnom.

Darkfield mikroskopska analiza žive kapi krvi

Darkfield mikroskopska analiza žive kapi krvi jedno je od najvažnijih ispitivanja holističke medicine koja se primjenjuje diljem svijeta u mnogim klinikama. Darkfield ispitivanje pokazuje stanje ne samo krvnih stanica već i plazme, a vezano za prehranu i način života svake osobe zasebno. Slika koju vidimo na ekranu prilikom mikroskopiranja, slika je našega stila života, dobrih ili loših navika koje dobivaju svoju zrcalnu sliku u kapi naše krvi. 

zuta_linija01.jpg

Test intolerancije na hranu

Bit testa intolerancije na hranu je da saznamo što je za naš organizam štetno, a što nije. Intoleranciju na hranu ili nealergijsku preosjetljivost na hranu možemo jednostavno definirati kao zakašnjelu patološku reakciju na hranu, piće i aditive u hrani. Intolerancija na hranu uzrokuje čitav niz simptoma u jednom ili više organa i organskih sustava, a nastaje uslijed nedostatka specifičnih kemijskih tvari ili enzima potrebnih za probavu hrane, ali i zbog patološke reakcije na neke uobičajeno prisutne tvari u hrani.